ورود

شناسه کاربری:

واژه رمز:

remember me

واژه رمز را فراموش کرده اید؟

عضو شوید

جستجو

منوي سایت

کنتور

Hosted by IlyadGonbad

هیئت علمی دانشکده تربیت معلم دانشگاه آزاد تهران جنوب [انجمن های گفتگو - تکنولوژي اموزشي]

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

هیئت علمی دانشکده تربیت معلم دانشگاه آزاد تهران جنوب
Webmaster
عضو شده از:
۰:۰۶ چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۸۳
پیام: 1809
سطح : 35; درصد این سطح : 56
پست/روز : 172 / 864
روز/پست : 603 / 15505
آفلاین
دکتر داريوش نوروزی

تولد 1323
ليسانس جامعه شناسی آموزش و پرورش : دانشگاه ابوريحان بيرونی
فوق ليسانس تکنواوژی آموزشی : دانشگاه اينديانا – آمريکا
دکتراتکنولوژی آموزشی : دانشگاه اينديانا – آمريکا
تاليفات : کار و آشنايی با طبيعت (پيام نور 1373 )= روشها و فنون تدريس (پيام نور 1374)– مديريت دبستانی و پيش دبستانی(پيام نور 1375 ) - برنامه ريزی درسی ابتدايی دانشگاه آزاد 1382 )
ترجمه : مديريت يادگيری ، ايور .ک .ديويس (ساسان 1379) –برنامه ريزی درسی و آموزشی ، ای .اوک ، دسموندپی – براون ( دانشگاه آزاد 1382 ) – سبکهای شناختی در چشم انداز تعليم و تربيت ، سرواتسيا (امير 1382 )
پژوهشها: بررسی پايگاه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی دانشجويان دانشگاه مازندران 1369 - بررسی ميزانکارايی حرفه ای اعضای هيات علمی دانشگاه علامه طباطبائی 1377
مقالات : طراحی آموزشی چيست ؟(1371 )– يادگيری ، تکنولوژی آموزشی (1377)– نقش اهداف در برنامه ريزی درسی (1381) –سبکهای شناختی و يادگيری( 1382 ) –نقش تلويزيون در آموزش (1382)
ويراستار علمی: مقدمات تکنولوژی آموزشی ، علی آبادی (پيام نور ) –آموزش برنامه ای ،اميرتيموری (اساطير ) – فرهنگ لغات علوم و فناوری ، فرهانی ( اسرار دانش ) –فرهنگ لغات تکنولوژی آموزشی ، مولف و سرپرست هيات ويراستاری (دفتر تکنولوژی آموزشی )
فعاليت های آموزشی به زبان انگليسی : کارگاه آموزشی روشهای طراحی جهت استادان دانشکده های پژشکی امارات متحده عربی (1382)
تاليفات انگليسی : Special Beginners 2 - Zat the Ant 1 - Zat the Ant 2 انتشارات آموزشی امير

پیام زده شده در: ۳:۴۲ دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۳

ویرایش شده توسط shahram در تاریخ ۳:۵۴:۰۵ دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۳

Re:دانشکده تربیت معلم دانشگاه آزاد تهران جنوب
Webmaster
عضو شده از:
۰:۰۶ چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۸۳
پیام: 1809
سطح : 35; درصد این سطح : 56
پست/روز : 172 / 864
روز/پست : 603 / 15505
آفلاین
زندگی نامه استاد دکتر مجید رئیس دانا
از زبان خودشان
در محله امیریه تهران متولد شدم . تحصیلات ابتدایی ، متوسطه ، لیسانس درتهران و در سال 1350 از دانشگاه تهران فوق لیسانس علوم تربیتی را دریافت کردم . سالیکه همه دانشجویان و احتمالاٌ بعضی اساتید فعلی دانشکده تربیت معلم متولد نشده بودند . در سال 1357 به عنوان دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی در دانشگاه U.S.C آمریکا پذیرفته شدم ویک دوره یک ساله تکنولوژی آموزشی قبل از انقلاب در شبکه 2 کنونی در آمریکا طی کردم . یکی از دخترهایم در خارجج از کشور زندگی می کند و دختر دیگرم دانشجوی مهندسی محیط زیست در شمال است و لذا با همسرم دو نفری زندگی می کنیم . در « دانشکده تربیت معلم دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب» و « دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی» تدریس می کنم.
فعالیت های غیر دانشگاهی : در حال حاضر نایب رئیس فدراسیون تیر اندازی کشور هستم .
تالیفات و ترجمه: 1 - والدین موثر ، فرزندان مسئول 2 – مشق بدون اشک 3 - ترجمه کتاب عظمت خلقت 4 – کتاب والدین و فرزندان زیر شش سال 5 – والدین و نوجوانان

پیام زده شده در: ۳:۵۱ دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۳

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را پاک کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید

[جستجوی پیشرفته]

Copyright © 2007 by fattahi.net  |